2011-04-15

2011-03-15 13:31:15 / 0 kommentarer Kommentera inlägget?..


Nej, facebook stängdes inte, haha. Jag skulle ju som sagt vara på simhallen imorse. Oups, tror nog jag gav henne en fet diss? Jag gick inte. Det var dock inget jag planerade att göra, hade till och med rakat benen igår. Men jag vaknade inte, var så trött. Det kan bero på den mardrömmen jag hade inatt. Jag har aldrig haft någon mardröm som skrämmer mig. Men inatt vaknade jag och hade panik. Och vad drömde jag om? Det ska jag berätta.

Jag befinner mig i KICKS, står på kö, bakom mig står det ett gäng tjejer och väntar de med. De verkade hur trevliga som helst.. Helt plötsligt släcks lamporna och allt blev svart och de förvandlades till ZOOMBIES! Jag sket på mig och skrek efter hjälp, men ingen hörde. De tog tag i mitt huvud och precis efter det vaknade jag. Tittade runt i rummet och gömde mig under täcket, haha.

Jag är en sån som lätt skrämmer upp mig själv. Jag har livlig fantasi. När jag är påväg hem och det är mörkt så inbillar jag mig själv att någon följer efter mig och kommer då på mig själv småspringa. En annan sak också, när jag sover så har jag alltid ryggen fri, sover med ansiktet mot väggen. Då inbillar jag mig att en man står i hörnet och tittar på mig och jag vågar inte vända mig om för att jag är rädd att han ska stå över mig och stirra. Haha, hur sjukt är inte det?

Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback


  Kvinna, 20 år. Bosatt i Jakobsberg.

I min blogg får ni ta del av min vardag, min störta besatthet - skor. + mode och skönhet!